Ющенко не потрапив навіть у трійку

Вівторок, 28 жовтня 2008, 13:11

Нинішній глава держави Віктор Ющенко вже не входить у трійку можливих лідерів президентських виборів 2010 року.

Такі дані соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова, у вівторок представив директор соціологічної служби центру Андрій Биченко, повідомляє Ліга.net.

Зокрема, Биченко підкреслив, що якби президентські вибори в Україні відбулися наступного тижня, то 22,8% респондентів підтримали б Віктора Януковича, а 20,5% - Юлію Тимошенко.

Більш того, на третьому місці розташувався Петро Симоненко, за якого готові віддати голоси 5,1% респондентів. Ющенко підтримало б тільки 4,9% опитаних. Тому, як підкреслив Биченко, в Україні вже не можна говорити про трійку лідерів на наступних президентських виборах.

Зараз, за його словами, лідерів двоє.

Також більшість виборців вважає, що Ющенко не виконує своїх передвиборчих обіцянок. 75% респондентів упевнені, що він не виконує свої обіцянки з власної провини, і 13,3% - тому що йому заважають.

Також половина респондентів упевнені, що і прем'єр-міністр Тимошенко не виконує передвиборчі обіцянки зі своєї вини (50,1%) і 29% опитаних вважає, що їй заважають виконувати свої обіцянки.

Дослідження було проведено з 7 по 19 жовтня, було опитано10865 респондентів у віці від 18 років у всіх областях України. Теоретична похибки вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 1% з імовірністю 0,95%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування