Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк знову покликав Тимошенко точити камінь

Вівторок, 28 жовтня 2008, 16:53

Спікер Арсеній Яценюк запросив на середу на 9 ранку прем'єра Юлію Тимошенко, міністра фінансів Віктора Пинзеника та голову Нацбанку на погоджувальну раду.

Про це він заявив у вівторок перед тим, як закрити вечірнє засідання парламенту.

"Завтра в 9 ранку будемо добивати. Крок за кроком, вода камінь точить. Завтра о 9 ранку я очікую керівників фракцій, знову прем’єра, міністра фінансів, будемо шукати вихід. Маємо ще завтрашнє пленарне засідання", - зазначив Яценюк.

"Я пропоную ще раз почати засідання завтра з голосування всіх законопроектів в першому читанні, а після цього негайно підготувати ті пропозиції, які будуть внесені фракціями, і проголосувати в другому читанні", - зазначив він.

"Не розірвемо ми, звичайно економічну і політичну кризу, але в пріоритеті давайте поставимо економічну і також вирішимо політичну кризу через голосування інших трьох законопроектів, які включені в порядок денний", - сказав він.

Яценюк наголосив, що в середу до обіду за київським часом має відбутися засідання ради Міжнародного валютного фонду.

Він повідомив, що засідання у вівторок не призвело до згоди. "Часу в нас для прийняття антикризового закону залишилося обмаль. Засідання ради директорів МВФ буде відбуватися завтра, це по Києву до обіду", - зазначив Яценюк.

"Маємо ще завтрашнє засідання. Або приймаємо спільне рішення, або піде все трам-тарарам", - сказав спікер.

Він зазначив, що у вівторок згоди досягнуто не було.

Верховна Рада має розглянути законопроекти щодо подолання фінансової кризи, внесення змін до бюджету, зміни до закону про вибори народних депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування