БЮТ готовий іти геть, бо "шокований вдвойнє"

Вівторок, 28 жовтня 2008, 16:57

Фракція БЮТ шокована нерозглядом президентського законопроекту щодо антикризових заходів в економіці.

Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко на брифінгу у вівторок увечері.

"Ми пропонували будь-які варіанти, щоб розглянути пакет антикризових заходів, президентський законопроект, що відкриває зелену вулицю отриманню міжнародної фінансової допомоги", - повідомив він, зауваживши, що цю пропозицію підтримав лише БЮТ.

"Ми шоковані тим, що найбільша фракція поставила першим законопроект Лукаш – зміни до виборчого законодавства, що перевертає з ніг на голову все виборче законодавство, діяльність Центральної виборчої комісії, судів, і тільки після того зміни до бюджету і антикризові закони", - поскаржився бютівець.

"Ми також шоковані, що НУНС поставив вимогою поставити першим на голосування закон Ляпіної – це, по суті, фінансування виборів, а потім президентський проект. Так просто НУНС рішення не приймає. Це значить була отримана команда діяти саме так", - заявив Кириленко.

"Ми шоковані вдвойнє", - додав бютівець.

За його словами, рятування країну хоче лише блок Тимошенко.

Кириленко також повідомив, що інші фракції не погодились на пропозицію, що БЮТ після голосування закону розблокує трибуну і піде геть з залу.

"Після голосування (антикризових законів) ми покидаємо зал. А ви робіть вакханалію – мучте, кончайте цю країну", - завершив свій виступ Кириленко.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News