НУ-НС ні на чому не наполягає, але хоче, щоб було по-їхньому

Вівторок, 28 жовтня 2008, 17:13

"Наша Україна" наполягає на розгляді всіх питань порядку денного у будь-якому порядку.

Про це заявив лідер фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко, коментуючи заяву лідера фракції БЮТ Івана Кириленка про те, що НУ-НС наполягає на розгляді першим питанням законопроекту про фінансування виборів.

"Наша Україна" готова розглядати питання порядку денного у будь-якій послідовності", - сказав він.

"Але ми не повинні потопати в постійних безплідних нарадах. БЮТ повинен розблокувати трибуну, спікер – розпочати засідання. В якій послідовності він поставить питання на розгляд, в тій ми і будемо голосувати", - додав Кириленко.

Він також зазначив, що "Наша Україна" вирішила, що голосуватиме, незалежно від послідовності розгляду питань, за два законопроекти антикризового характеру, які внесені депутатами НУ-НС Аржевікіним, Ткачем і Ляпіною.

"Ми також голосуємо за законопроект, внесений президентом. В якій послідовності ці законопроекти будуть ставитись у порядок денний, в такій послідовності ми і будемо за них голосувати", - сказав Кириленко.

Він спростував заяву БЮТівців про те, що НУ-НС блокує переговорний процес.

"Всі істеричні заяви про те, що хтось шокований чимось чи кимось, слабо відповідають дійсності. Бо якби прем’єрська фракція хотіла працювати і хотіла швидкого ухвалення антикризових законопроектів, то вона б не блокувала другий тиждень поспіль трибуну", - сказав Кириленко.

"Всі розмови, що хтось наполягає на чомусь першому чи на чомусь другому, до "Нашої України" відношення не мають", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування