В міліції впевнені, що дружина бютівця постраждала не через політику

Вівторок, 28 жовтня 2008, 20:07

Керівник прес-служби УМВС України в Житомирській області Валерій Фільо заперечує політичні мотиви нападу на дружину Володимира Семенистого, голови фракції БЮТ у Житомирській міськраді.

Про це у вівторок повідомляє УНІАН.

За словами Фільо, у заяві дружини Семенистого написано "через відчинені двері проникли двоє невідомих у масках" і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи 15 тисячами грн. і золотими виробами.

"На момент прибуття міліції і під час дачі пояснень з приводу нападу ні про яку політику мови не було, про зниклі гроші та інші подробиці інциденту правоохоронці записали у документах зі слів заявниці", - сказав керівник прес-служби.

Він також зазначив, що вже пізніше із повідомлень ЗМІ дізнався, що заявниця "є чи то дружиною, чи то співмешканкою згаданого депутата і проживає разом з ним, але прізвище депутата у її заяві не фігурує".

Правоохоронець також повідомив, що міліцією в понеділок, 27 жовтня, за цим фактом було порушено кримінальну справу за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло), триває її розслідування.

Як повідомлялося, прес-служба БЮТ в вівторок заявила про те, що в неділю, 26 жовтня, відбувся напад на сім’ю голови фракції БЮТ у Житомирській міськраді Володимира Семенистого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування