Власники "Криворіжсталі" уже просять відстрочити їхні зобов'язання

Середа, 29 жовтня 2008, 12:48

Гірничо-металургійний комбінат "Арселор Міттал Кривій Ріг" пропонує Міністерству промполітики й Фонду держмайна внести зміни до графіку виконання зобов'язань за договором купівлі-продажу металургійного комбінату "Криворіжсталь".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінпромполітики, пише Обком з посиланням на Українські новини.

Зокрема, топ-менеджмент комбінату пропонує створити спільну робочу групу разом з Мінпромполітики й ФДМ для внесення змін до графіку виконання зобов’язань, взятих у ході приватизації "Криворіжсталі".

Керівництво підприємства звернулося до Мінпромполітики з низкою ініціатив, метою яких є зменшення собівартості продукції, зокрема за рахунок фіксації на низькому рівні тарифів на електроенергію і тарифів на залізничні перевезення.

Основною проблемою підприємства в цей момент є відсутність попиту на металопродукцію комбінату на внутрішніх і зовнішніх ринках.

Січень-червень "Арселор Міттал Кривій Ріг" закінчив з доподатковим прибутком 4,267 млрд гривень.

2007 рік "Арселор Міттал Кривій Ріг" закінчив із чистим прибутком 3,798 млрд гривень.

94,6% акцій комбінату належить компанії Mittal Steel Germany Gmbh, яка входить до складу міжнародного холдингу Arcelor Mittal.

"Арселор Міттал Кривій Ріг" є найбільшим виробником сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема арматур і катанки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...