Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ певен, що хитрість "НУ-НС" ні на що не вплине

Четвер, 30 жовтня 2008, 07:29

Депутат від БЮТ Андрій Шкіль прогнозує затвердження парламентом 30 жовтня антикризових заходів, запропонованих президентом Віктором Ющенком, у цілому без виділення коштів на проведення позачергових виборів Верховної Ради.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу", повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

"Я упевнений, що 30 жовтня закон у цілому антикризовий, без будь-яких поправок про дострокові вибори, буде проголосований", - сказав Шкіль.

При цьому він зазначив, що у випадку, якщо фракція блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" внесе поправку до антикризового законопроекту, проголосованого в першому читанні, у частині виділення коштів на фінансування позачергових парламентських виборів, то це не вплине на його ухвалення в цілому.

Шкіль підкреслив, що будь-яке виправлення до законопроекту голосується депутатами окремо і ніяк не впливає на ухвалення законопроектів.

Як відомо, голова фракції "НУ-НС" В'ячеслав Кириленко припускає, що його політична сила внесе пропозицію про включення фінансування позачергових виборів парламенту в законопроект про першочергові антикризові заходи при розгляді його Верховною Радою у другому читанні.

29 жовтня Верховна Рада затвердила першочергові антикризові заходи в першому читанні, але відмовилася виділити 417,5 млн. гривень з державного бюджету на 2008 рік для фінансування підготовки і проведення позачергових виборів парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування