Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк попросив депутатів не битися у Раді

Четвер, 30 жовтня 2008, 09:21

Верховна Рада скоріше за все розпочне розгляд антикризового законопроекту у другому читанні на вечірньому пленарному засіданні, о 16:00.

Про відповідний порядок денний на ранковому засіданні у четвер повідомив спікер Арсеній Яценюк.

Він запросив керівників фракцій на "робочу нараду" до себе в кабінет, оголосивши при цьому перерву у пленарному засіданні до 12:30, після чого депутати повинні розглянути питання обрання і призначення суддів.

При цьому Яценюк висловив сподівання, що розгляд "антикризового" законопроекту, ухваленого Верховною Радою у першому читанні, розпочнеться о 16:00.

"Засідання (профільного) комітету вчора закінчилося о 23:00, сьогодні розпочалося о 9 годині. У зв’язку з тим, що там неймовірна кількість різного роду правок, комітету треба дати можливість завершити і узагальнити всі пропозиції депутатів і після узгодження на погоджувальній раді керівниками фракцій винести даний законопроект до парламентського зали", - сказав він.

Спікер також закликав депутатів утриматися від фізичного протистояння у залі засідань, як це було під час голосування за питання фінансування виборів у середу.

"Вчора я подивився всі новинні блоки... Ну ми пропрацювали рік непогано, але я просив би всіх: не можна опускатися до фізичного протистояння. У нас ніколи не було цих речей протягом року, не дивлячись на дуже складні ситуації, які були в стінах парламенту", - сказав він.

"Я звертаюся до депутатів, щоб це було перший і останній раз. Щоб це скликання увійшло в історію українського парламентаризму, яке не протягувало руки одне до одного", - додав Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...