Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв: Медведчук у списку Регіонів - "це добре"

Четвер, 30 жовтня 2008, 10:31

Депутат Партії регіонів Андрій Клюєв каже, що питання першої десятки передвиборного списку партії "поки відкрите".

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Дело".

На запитання про те, яка зараз політична роль колишнього лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука, Клюєв сказав:

"Віктор Володимирович – мій друг. Я вважаю, що якщо він повернеться в активну політику України – від цього держава тільки виграє. Він – грамотний фахівець, досить активний... Якщо він піде за списками Партії регіонів як кандидат у депутати (якщо вибори таки відбудуться) – це буде дуже добре", - заявив він.

У той же час, на запитання про те, кого б він рекомендував на вакантні місця в першій "п'ятірці" списку партії, Клюєв сказав, що важко відповісти.

"Я навіть не думав на цю тему. Вважаю, що перша п'ятірка – абстрактне поняття. У нас є лідер Віктор Янукович, у нього найвищий рейтинг в Україні. Ось на нього – лідера – ми й орієнтуємося. А хто буде другим, третім – несуттєво", - сказав він, зазначивши: "У нас досить сильна команда, сильних кандидатур вистачить не тільки на першу п'ятірку, але й на першу і другу сотні".

На запитання про те, чому Янукович вирішив особисто очолити виборчу кампанію і чи не означає це, що він нікому не довіряє, Клюєв заявив: "Є повна довіра. Він буде працювати не як керівник штабу, а як керівник кампанії... У нього є заступники в штабі... вони будуть працювати за основними напрямками".

Клюєв визнав, що між "регіоналами" Борисом Колесниковим і Дмитром Табачником був конфлікт. "Але його не слід виносити на аудиторію. Там має бути все нормально", - підкреслив він.

На зауваження, що "ходять чутки, що Табачник уже шукає собі місце в списку іншої політичної сили", Клюєв парирував: "Якщо вірити чуткам, то і я – уже член БЮТ протягом місяця".

"Я вам гарантую, якщо я і буду іти з Партії регіонів, то останнім. Я в Партії регіонів фактично з самого її заснування, і в мене навіть у думках не було нікуди йти. Гадаю, що все, що стосується мене, а також конфліктів у партії, - це підступ наших опонентів. Вони включають певні технології, щоб внести розбрат у лави нашої партії. І я знаю, хто це робить", - заявив Клюєв.

Коментуючи інформацію про те, що Партія промисловців і підприємців бажає приєднатись до Партії регіонів, "регіонал" сказав: Наші двері відкриті. Ми готові співпрацювати з усіма політичними силами, які підтримують нашу програму. Але ми не збираємося створювати з кимсь блок – ідеться про вливання в наші лави".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
19:43
Генштаб: на фронті за день майже 80 бойових зіткнень, більше 20 атак на Авдіївському напрямку   
19:43
У Центробанку РФ стверджують, що конфіскація заморожених активів не вплине на фінстабільність Росії
19:42
Естонська розвідка: Ймовірність розвалу української оборони зменшується
19:35
Столтенберг: Російські шпигуни в країнах НАТО не завадять підтримці України
19:24
Підприємці Харківщини зможуть отримати вдвічі більший грант від держави на розвиток
19:20
відео, ОновленоЕвакуація лікарень у Києві: Кличко показав відео вивезення пацієнтів
19:20
СБУ назвала білоруські погрози київським лікарням проявами ІПСО
19:04
"Саду Квілінського більше немає": що відомо про засновника господарства, який загинув на війні
18:57
Samsung планує додати в One UI 6.1.1 функцію ШІ-відео
18:53
Держсекретар США пригрозив Китаю новими санкціями в разі підтримки війни Росії
Усі новини...