НУ-НСу не вдалося "протягти" фінансування виборів. Але він не здається

Четвер, 30 жовтня 2008, 10:35

Комітет з питань податкової та митної політики відхилив поправку щодо фінансування виборів, яку НУ-НС мав намір внести до антикризового пакету президента.

Про це повідомила депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна журналістам у четвер.

"Я була на комітеті – це сумно. Жодного голосування за жодну поправку не було, Сергій Анатолійович (Терьохін – голова комітету) читає лекції, інші намагаються його перебити. Така загальна картина засідання цього комітету", - сказала вона.

За словами Ляпіної, голова комітету не мав права не ставити відповідну поправку на голосування, тому НУ-НС вимагатиме змінити профільний комітет для розгляду цього питання на комітет фінансової та банківської діяльності, де головує "регіонал" Микола Азаров.

"З цього приводу ми вже звернулися до голови Верховної Ради і будемо вимагати, щоб ця поправка була розглянута", - сказала вона.

"Я маю як народний депутат право дати таку пропозицію. Тому що зміни до бюджету вносяться цим законом (президентським), в той же час зал має право або її врахувати, або відхилити", - додала Ляпіна.

У свою чергу член фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що Партія регіонів не підтримуватиме відповідну поправку НУ-НС, оскільки не підтримує весь антикризовий пакет президента.

За його словами, "регіонали" не змінили думки щодо президентського законопроекту, оскільки під час його розгляду не підтримуються поправки Партії регіонів.

"Наскільки нас інформують, в комітеті наші опоненти не враховують наші поправки, тому за даний законопроект при такому ставленні ми голосувати не будемо. Ми вважаємо, що він не лише не поліпшить, а й погіршить існуючу ситуацію", - сказав Єфремов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування