Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали готові захищати Стельмаха від Тимошенко

Четвер, 30 жовтня 2008, 10:54

Керівництво фракції БЮТ підтримує ініціативу своїх депутатів щодо внесення до ВР постанови про висловлення недовіри голові Нацбанку Володимиру Стельмаху.

Про це повідомив бютівець Андрій Кожем'якін журналістам у четвер.

За його словами, ні голова Нацбанку, ні його заступники не з'явилися на засідання комітету з питань економічної політики у середу на вимогу депутатів.

"Ми повинні ще раз його викликати і якщо він не прийде, тоді вони можуть сміливо вносити цю постанову в зал, і ми її підтримаємо. Тому що ми вважаємо, що ці дії, які зараз відбуваються на валютному ринку і всі заяви щодо блокування депозитних рахунків населення – це все провокації, і треба якось виходити із ситуації. Змінити голову Нацбанку, я вважаю, буде правильно", - заявив він.

Водночас регіонал Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів не підтримуватиме відповідну постанову в разі її появи.

"Виходячи з інформації, яку надав нам голова Нацбанку, ми не маємо підстав на сьогоднішній день ухвалювати таке рішення", - сказав регіонал.

"Ми уважно слухали виступи Стельмаха на останній нараді, він різко відрізнявся від того, що сьогодні розказує Кабмін. Якщо ви пам’ятаєте, ще 16 числа прем’єр стверджувала, що ніякої кризи в державі немає, а сьогодні все перевернулося навпаки, і вона намагається перекласти на світову фінансову кризу, а також на національну банківську систему", - зазначив Єфремов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування