Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На 80% об'єктах Євро-2012 призупинено роботи

Четвер, 30 жовтня 2008, 15:29

В основних і резервних містах України, відібраних для проведення в них матчів Євро-2012, припинено роботи на близько 80% об'єктів, що вже повинні розвиватися і будуватися.

Про це заявив заступник глави Нацагентства з питань Євро-2012 Євген Вілінський, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми проїхали по містах і побачили, що відсотків 80 об'єктів, що зараз повинні розвиватися і будуватися активно, зараз застигли", - сказав він у ході інвестиційного конгресу "Механізми залучення інвестицій у девелопмент".

Основними причинами цього Вілінський називає вплив економічної кризи, повільне і не завжди правильне прийняття управлінських рішень та інше.

За його словами, Україна вже сьогодні "не вписується" у терміни з будівництва нових об'єктів у Євро-2012 через тривалі процедури одержання необхідної дозвільної документації.

"Об'єкти, які ми повинні будувати, усю дозвільну документацію ми можемо одержати тоді, коли треба вже чемпіонат проводити", - сказав він.

Вілінський також зазначив, що на сьогодні план з підготовки країни до Євро-2012 виконується десь на 60%. "План виконується зараз відсотків на 60, а готовність прямує до нуля", - сказав він.

Як відомо, глава Нацагентства з питань Євро-2012 Євген Червоненко наприкінці вересня запевнив, що Україна вчасно підготується до проведення чемпіонату, якщо будуть прийняті розроблені Нацагентством законопроекти, і якщо влада сприятиме бізнесу, який бере участь у цій підготовці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування