Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче "добити" економіку роздачею "папірців"?

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 10:10

Партія регіонів може проголосувати за антикризовий законопроект президента, якщо при цьому не буде знижений рівень соціальних програм.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович, повідомляє його прес-служба.

За його словами, Партія регіонів не може допустити ухвалення закону, "який знизить рівень соціальних програм, заморозить мінімальні зарплати, пенсії і допомоги найменш захищеним верствам населення".

"У разі замороження – уряд повинен добитися зниження цін на товари широкого вжитку, на електроенергію та газ для промислового виробництва, на житлово-комунальні послуги до рівня, який був при нашому уряді", - вважає Янукович.

"Це – шлях для захисту країни та громадян від наслідків того розвалу економіки та фінансів, до яких призвела непрофесійність, популізм і безвідповідальність нинішньої влади", - додав він.

Янукович наголосив, що лише за умови ухвалення такого комплексу заходів Партія регіонів може підтримати програму виходу з кризи, яку пропонує влада і проголосувати за законопроект, поданий президентом і підтриманий Кабінетом Міністрів.

Як відомо, президентський антикризовий законопроект пропонує замороження підняття мінімальної зарплати і пенсії на 2 роки, крім корегування на рівень інфляції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування