Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко жаліється, що його не запросили на "Інтер" на вимогу Ющенка

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 11:17

Лідер Компартії Петро Симоненко стверджує, що умовою участі президента Віктора Ющенка у програмі "Свобода на Інтері", яка вийде в ефір у п'ятницю, 31 жовтня, була вимога скасувати запрошення на програму лідера комуністів.

"Вчора, 30 жовтня, об одинадцятій вечора ця вимога глави держави була доведена до керівництва каналу "Інтер" у такій формі, що заперечувати, - означало, в кращому випадку, розпрощатися з роботою", - заявив Симоненко.

За словами лідера КПУ, у п'ятницю зранку "у відповідності до вказівок секретаріату президента та за дорученням керівництва каналу "Інтер" його прес-секретаря було повідомлено про скасування запрошення на участь у програмі "Свобода на Інтері".

Коментуючи ситуацію, яка склалася, Симоненко зазначив, що "це зайвий раз свідчить про відсутність свободи не тільки на "Інтері", а й в загалі свободи і прав людей в Україні".

"А що стосується президента, то його поведінка зрозуміла: правда, яку говорять комуністи, - президентські очі коле", - переконаний лідер КПУ.

"Особливо та, яка стосується безпосередньої причетності Ющенка до розграбування банку "Україна", до фінансових махінацій з державними грошима, коли він обіймав посади голови Нацбанку та голови уряду", - додав Симоненко.

"Президент розуміє, що у дискусії зі мною віч-на-віч, він не зможе приховати, що єдиною метою його так званої антикризової програми є отримання кредиту МВФ та його "дерибан" на свою користь і користь наближених до нього бізнес-груп", - наголосив лідер КПУ.

Водночас керівник Головної служби інформаційної політики секретаріату президента Лариса Мудрак спростувала заяву Симоненка.

"Президент отримав запрошення, як і інші учасники програми. Ніяких вимог до програми ми не можемо ставити. "Інтер" є ідеологом програми і саме він запрошує гостей, тому слова Симоненка є безпідставними", – сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...