Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляпіна хоче "не миттям так катанням" пропхати фінансування виборів

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 13:34

Поправка депутата НУ-НС Ксенії Ляпіної, яка передбачає, зокрема, виділення коштів на дострокові вибори, буде розглядатися у Верховній Раді після того, як законопроект буде остаточно підготовлений у цілому разом з усіма іншими поправками.

Про це повідомила в інтерв’ю журналістам у п’ятницю сама Ляпіна.

За її словами, на даний момент існує домовленість між фракціями про "винесення за дужки" даної поправки до моменту підбиття підсумків по всіх інших поправках.

"Є домовленість винести це за дужки для того, щоб зараз ми хоча б якийсь закон сформували без блокування трибуни. Але, ви ж бачите, що ознаки політичної кризи, як кажуть, на табло, - підтримуються ті поправки, які не підтримуються урядом – і це, видно, що в уряду немає підтримки більшості", - заявила Ляпіна.

По завершенню розгляду усіх поправок, за її словами, депутати підуть на погоджувальну раду, під час якої домовляться, які з цих поправок виносити на третє читання.

На запитання про те, що БЮТ все одно заблокує трибуну як тільки "НУ-НС" захоче внести відповідну поправку, що призведе до неухвалення закону в цілому, Ляпіна сказала, що відповідальність за неухвалення закону нестиме виключно фракція БЮТ.

"Вони мають нарешті визначитися, що для них дорожче – країна чи їхні місця у Верховній Раді", - наголосила вона.

На репліку про те, що незалежно від того, хто нестиме відповідальність, процес виходу країни з кризи все одно зупиниться, Ляпіна сказала: "А ви вважаєте, що зараз процес іде? А я вважаю, що він як стояв, так і стоїть, тільки трошки туди-сюди смикається. Знаєте, це біг на місці".

Як відомо, Ляпіна намагалась внести свою поправку у четвер у антикризовий законопроект, над яким працює Верховна Рада, однак профільний комітет відхилив її.

Водночас, спікер Арсеній Яценюк повідомив, що усі поправки розглядатимуться у залі парламенту в п’ятницю постатейно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...