Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко вимагає викинути з Ради членів банд

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 14:15

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявляє, що він вражений поінформованістю президента щодо наявності у парламенті депутатів, які входять до складу банд "Добряки", "Вороб’ї", "Хромой", "Брокард" тощо.

Так віце-спікер відреагував на заяву Віктора Ющенка про причетність депутатів Верховної Ради до організованих злочинних угруповань, що займаються контрабандою, передає прес-служба Томенка.

"Сумно, що така інформація про активну діяльність злочинних угрупувань, які займаються контрабандою, надійшла до Віктора Ющенка лише на четвертому році його перебування на посаді президента", - зауважив Томенко.

Водночас, зважаючи на те, що у заяві президента йдеться про причетність депутатів парламенту до злочинної діяльності, Томенко вимагає від Генпрокуратури невідкладно подати до Верховної Ради відповідні матеріали, які підтверджують заяви президента.

Також Томенко вимагає від ГПУ підготувати подання про притягнення нардепів до кримінальної відповідальності та щодо позбавлення їх депутатської недоторканності.

"В разі, якщо протягом наступного пленарного тижня такого подання не буде, можна констатувати, що Служба безпеки в черговий раз обманула президента, який, в свою чергу, дезінформував українське суспільство", - зазначив Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування