Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС розмірковує, чи боротися з кризою, і просить не хуліганити

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 14:30

Фракція НУНС ще не визначилась, чи буде голосувати в цілому за пакет антикризових законопроектів в разі не розгляду у сесійній залі поправки депутата Ксенії Ляпіної щодо фінансування виборів.

Про це в п’ятницю на брифінгу заявив лідер фракції НУНС В’ячеслав Кириленко.

"Зараз на погоджувальній раді всі політичні сили будуть узгоджувати свої позиції, і після цієї наради вас буде проінформовано про остаточну позицію нашої політичної сили", - сказав він.

Разом з тим, Кириленко вчергове закликав БЮТ "припинити хуліганство" і дозволити поставити на голосування поправку Ляпіної для того, щоб демократичним шляхом вирішити розгляд цього питання.

"Вносити поправку – це право кожного депутата. Тому БЮТ повинен відійти від трибуни і дозволити провести голосування за цю поправку. Набере вона необхідну кількість, чи не набере – цього ніхто не знає", - зазначив Кириленко.

"А після цього голосування "Наша Україна" буде визначатися – голосує вона в цілому, чи ні. Швидше за все, голосує. Але хуліганити біля трибуни неправильно", - сказав він.

На репліку про те, що наполягання НУНС може призвести до того, що антикризовий пакет в цілому не буде проголосований, і спільну відповідальність за це розділять і БЮТ, і НУНС він нагадав позицію фракції про те, що нинішній Кабмін не має підтримки більшості у Верховній Раді.

І саме з цією метою треба вирішувати і політичну, і економічну кризи паралельно, підкреслив Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування