Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко: слова про припинення підготовки до Євро-2012 – провокація

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 17:04

Україна не припиняла реалізацію своїх проектів у рамках організації Євро-2012 і продовжує будівництво об'єктів транспортної інфраструктури і спортивних стадіонів.

Про це заявив польському телебаченню глава Нацагентства з питань Євро-2012 Євген Червоненко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Хтось займається провокаціями з метою посіяти сумніви серед чиновників з УЄФА в здатності України і Польщі організувати футбольний турнір, а також породжує розбіжності між Польщею та Україною", - сказав він в ефірі польського телеканалу "ТВН Сі-Ен-Бі-Сі".

Раніше в ЗМІ з'явилася заява заступника Червоненка Євгена Вілінського про те, що Україна призупинила будівництво 80% спортивних споруд, необхідних для Євро-2012.

За словами Червоненка, журналісти неправильно зрозуміли заяву Віленського: "У мене є текст виступу мого заступника. У ньому зазначається, що будівництво близько 80% приватних готелів фінансувалося за рахунок надання позик".

"Справді, з цим є проблеми, однак ми знайдемо способи допомогти інвесторам одержати позики", - сказав він.

"У нас немає інших проблем. Будівництво аеропортів йде за графіком. Будівництво спортивних споруд, наприклад, Національного стадіону і трьох великих стадіонів у Донецьку, Дніпропетровську і Харкові йде дуже добре", - заявив Червоненко.

"Ні в кого немає сумнівів у тому, що Україна буде готова до чемпіонату", - підсумував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування