Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вимагає зняти Семенюк і згоден на "будь-який формат"

Понеділок, 10 листопада 2008, 11:25

Фракція БЮТ продовжує наполягати на звільнення нинішньої голови Фонду державного майна Валентини Семенюк.

Про це заявив лідер фракції Іван Кириленко, виступаючи на погоджувальній раді парламенту в понеділок.

За його словами, це кадрове питання необхідно вирішити, зважаючи на те, що у проголосованому антикризовому законопроекті передбачено в якості однієї зі статей наповнення бюджету надходження від приватизації, які має здійснювати нове керівництво ФДМ.

"Проект відповідної постанови внесений урядом ще 14 січня. Ми поки що наполягаємо на звільненні, щодо призначення – потрібні додаткові консультації", - сказав Кириленко.

Він також попросив парламентарів у найкоротші терміни розглянути нові пропозиції уряду щодо подолання наслідків кризи і запросив голів фракцій та голів профільних комітетів на позачергове засідання уряду о 14:00 в понеділок, на якому будуть розглядатися заходи, необхідні для подолання кризи в металургійній, сільськогосподарській та будівельній галузях.

Він також підтримав пропозицію голови Верховної Ради Арсенія Яценюка щодо укладання угоди про тимчасову взаємодію між гілками влади.

"Ми підтримаємо цей документ в будь-якому форматі, тому що нам треба вирішувати надзвичайно серйозні державні питання", - сказав лідер фракції БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування