"Регіони" думають, що БЮТ, знявши Семенюк, хоче "трошки подерибанити"

Понеділок, 10 листопада 2008, 12:02

Фракція Партії регіонів не підтримуватиме голосування про відставку голови Фонду держмайна Валентини Семенюк.

Про це заявив в інтерв’ю журналістам "регіонал" Олександр Єфремов.

"Нам не подобається постановка питання, коли в кризу знімається керівник, але при цьому не вирішується питання призначення нового керівника", - сказав він.

"І коли наші колеги по парламенту, представники БЮТ, пропонують зняти Семенюк з роботи, але при цьому відмовляються призначати наступного керівника, ми чудово розуміємо, що вони хочуть за допомогою свого заступника трошки подерибанити дану організацію, чим вони, по суті, успішно займаються в інших сферах", - заявив Єфремов.

Він також висловив припущення, що за відсутності на посаді голови ФДМ Семенюк Фондом зможе керувати БЮТівець Андрій Портнов, якого було призначено на посаду першого заступника голови ФДМ постановою уряду.

Як відомо, свого часу Портнов сам зняв свою кандидатуру на заміщення посади голови ФДМ. Перед тим постановою уряду він був призначений першим заступником голови Фонду держмайна і коли Кабмін спробував усунути з посади Семенюк, перебрав на певний час її обов’язки.

У свою чергу, президент Віктор Ющенко своїм указом зупинив відповідну постанову уряду. Після цього БЮТівці звернулися до Конституційного Суду з проханням роз’яснити конституційність даного указу.

На даний момент КС ще не ухвалив рішення з цього приводу. Тому до моменту завершення розгляду Портнов не матиме права керувати ФДМ на правах першого заступника голови фонду в разі відставки Семенюк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...