Яценюка назвали шулером

Понеділок, 10 листопада 2008, 13:10

"Регіонал" Олександр Єфремов сумнівається, що пропозиція про вилучення одного з прикінцевих положень з антикризового закону не набере у Верховній Раді достатню кількість голосів для скасування.

Про це в понеділок Єфремов заявив журналістам.

За його словами, за скасування відповідної поправки готова проголосувати Партія регіонів, Блок Литвина, Компартія однак цих голосів не вистачить.

Крім цього він зазначив, що внесенням цієї поправки на голосування голова ВР Арсеній Яценюк "фактично обманув Литвина", оскільки блок від самого початку відмовлявся за неї голосувати.

"Це елементарне шулерство, яке відбулося в результаті еквілібристики словами, яке було головою ВР Арсенієм Яценюком при голосуванні за антикризовий законопроект", - сказав він, додавши, що таким чином Яценюк заплутав парламентарів.

"А тепер виходить наступне: якщо навіть блок Литвина з чисто політичної точки зору виставить на голосування законопроект (зі скасуванням поправки), то навряд у нас знайдеться достатня кількість голосів, щоб проголосувати вилучення цієї поправки".

Як відомо, Блок Литвина пропонує вилучення один з прикінцевих положень з антикризового закону, який стосується можливості підвищення мінімальної зарплати відповідно до рівня інфляції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування