Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" ще раз спробують звільнити Яценюка

Вівторок, 11 листопада 2008, 10:10

Партія регіонів буде у вівторок повторно ставити на голосування питання про відкликання глави Верховної Ради Арсенія Яценюка.

Про це заявив на брифінгу регіонал Олександр Єфремов.

"Яценюк просить звільнити його з посади і сам же за свою заяву не проголосував. Я думаю, що тут криється подвійний зміст. І людина, яка написала заяву, але сама не хоче її підтримувати, як видно, вона лукавить", - заявив Єфремов.

"Ми переконані в тім, що Верховна Рада має починати із себе наведення порядку в державі. І одним з моментів є те, що ми повинні визначиться з заявою Яценюка. Або її задовольнити, або він повинен її відкликати. Тому Партія регіонів буде наполягати на повторному включенні питання в порядок денний сьогодні", - заявив регіонал.

За його словами, Яценюк спеціально відразу поставив питання на голосування, знаючи, що вранці у Раді мало депутатів і "не усі устигнуть добігти" до місць голосування.

На питання про кандидатуру нового спікера, Єфремов сказав, що в парламенті "багато гідних кандидатур, що будуть більш професійно справлятися з тією ділянкою, яку веде Яценюк".

Як відомо, зранку пропозиція включити до порядку денного питання про відкликання голови Верховної Ради набрала лише 220 голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування