Семенюк, яку готують на виліт, хизується перевиконанням плану

Вівторок, 11 листопада 2008, 11:00

Фонд держмайна перевиконав річні плани з надходження коштів до держбюджету від оренди та дивідендів, заявляє голова фонду Валентина Семенюк-Самсоненко.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам, повідомляє прес-служба ФДМ.

"Якщо нормально управляти державним майном, то можна перевиконувати, причому достроково, навіть такі плани, які поставили нам", - заявила Семенюк-Самсоненко.

"Від оренди був план 550 млн., ми вже дали 564,5 млн. грн., по дивідендах річний план складав 251,6 млн. грн., уже перераховано більше 254 млн. грн.", - пояснила голова ФДМ.

"До речі, по оренді тільки пені нараховано 1,6 млн. грн. А за кожною копійкою – копітка робота працівників фонду. Це стосується і контролю за виконанням інвестиційних зобов'язань", - додала вона.

"Надходження пені та неустойки за невиконання умов на цей час уже склало 13,2 млн. грн. та 106 тис доларів. А загалом приватизовані підприємства у перерахунку в національну валюту отримали 9,9 млрд. грн. інвестицій", – наголосила Семенюк-Самсоненко.

Як відомо, за даними фонду, за січень-вересень 2008 року Фонд держмайна отримав від приватизації 375 млн. 710 тис. грн., що становить 4,2% від річного плану.

У вівторок парламент проголосував за включення до порядку денного питання про відставку Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду держмайна.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування