Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат, якого назвали корупціонером, реагуватиме на "негідника" Наливайченка

Вівторок, 11 листопада 2008, 15:04

Депутат від БЮТ Михайло Волинець називає політичним замовленням звинувачення заступника голови СБУ Тиберія Дурдинця на його адресу у нібито протиправному втручанні в діяльність відомства.

Про це він заявив, коментуючи відповідну заяву заступника голови СБУ Тиберія Дурдинця, передає УНІАН.

Волинець надав своє депутатське звернення до в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка, в якому просив припинити втручання працівників СБУ у діяльність Петровського заводу вугільного машинобудування.

У депутатському зверненні зазначається, що з метою покращення ситуації на вугільних підприємствах з 2002 року була передбачена щорічна державна підтримка на розробку технологій зі створення системи Уніфікованої телекомунікаційної системи диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами. Розробку цієї системи було доручено саме Петровському заводу вугільного машинобудування.

У документі Волинець повідомляє, що до нього звернулися керівник та голови профспілкових організацій цього підприємства із заявою щодо втручання працівників СБУ у діяльність заводу, яка стосується створення та впровадження вищевказаної системи.

Волинець наголосив, що саме цим і було зумовлене його звернення до СБУ.

Депутат також продемонстрував відповідь СБУ, в якій вказувалося, що Служба безпеки здійснює свої повноваження у відповідності до вимог законодавства.

Волинець зауважив, що "буде реагувати на недолугі звинувачення СБУ і пояснювати всім, що Наливайченко і Дурдинець є негідниками вищої категорії".

"Вони політику змішують зі своїми обов’язками і працюють на замовлення. Це політичний тиск на мене, бо я знаходжуся у фракції БЮТ", - сказав депутат.

Як повідомлялося, у вівторок Дурдиненць заявив, що СБУ виявила ряд фактів корупції, до яких причетні деякі народні депутати. Серед інших, він навів звернення депутата Волинця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування