Депутати Луценка вимагають в Ющенка Балогу

Вівторок, 11 листопада 2008, 15:06

Депутатська група "Народна самооборона" заявляє про те, що не голосуватиме за відставку Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради і вимагає від президента Віктора Ющенка звільнити главу його секретаріату Віктора Балогу.

Про це йдеться у заяві "Народної самооборони", що оприлюднена на сайті депутатської групи.

"У протилежному випадку уся відповідальність за нищення демократичної більшості та відхід від цінностей, проголошених на помаранчевому Майдані, ляже повністю на Віктора Андрійовича Ющенка", - попереджають депутати.

За їхніми словами, Ющенко відповідатиме, як "людина, котра маючи всі важелі впливу, не доклала жодних зусиль для припинення процесу руйнування держави".

"Народна самооборона" нагадує, що "не раз висловлювала своє невдоволення поведінкою Арсенія Яценюка на посаді голови Верховної Ради, яку він часто використовував не для налагодження конструктивної роботи парламенту, а задля власного піару".

"Нині Яценюк і на собі відчув цинічну політику інтриг, змов та зрад "Єдиного центру" і його покровителів із секретаріату президента", - йдеться у заяві.

"Народна самооборона" вважає, що "відставка голови Верховної Ради нині може остаточно паралізувати роботу вищого законодавчого органу", тому й заявляє, що не голосуватиме за відставку Яценюка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування