Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони заманили Плюща і Литвина кріслом Яценюка?

Вівторок, 11 листопада 2008, 15:32

Парламент має визначитися з процедурою голосування щодо відставки спікера Арсенія Яценюка у вівторок, вважає заступник керівника фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Таємного голосування не вийде з однієї простої причини. Керівник лічильної комісії виступив і сказав: поки не буде рішення залу про процедуру голосування, я ніякої комісії збирати не буду. І дійсно, він правий - необхідне рішення залу", - сказав Єфремов у кулуарах парламенту у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим Єфремов не виключив, що на посаду голови Верховної Ради може претендувати Володимир Литвин.

"Хто це (кандидатура на посаду спікера) буде - це конфігурація, що визначиться за результатами переговорів", - сказав він, додавши, що Литвин може бути однією з кандидатур так само, як і Іван Плющ (фракція НУ-НС), і Олександр Лавринович (перший віце-спікер, Партія регіонів).

При цьому в Партії регіонів заперечують змову з президентом Віктором Ющенком з приводу відставки Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради й обіцяють у крайньому випадку звільнити парламентську трибуну від блокади БЮТ.

"Із приводу чого (змова)? З приводу розгляду його (Яценюка) заяви? Тобто, ми тоді повинні припустити, що ми домовилися, що Яценюк напише заяву, ми цю заяву зрештою винесемо на розгляд у зал, і про це ми домовилися з "Нашою Україною", чи як?", - відповів Єфремов, повідомляє Ліга.net.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...