Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк сказав Ющенку, що не хоче бути клоуном. У Ющенка своя думка

Вівторок, 11 листопада 2008, 17:29

Спікер Верховної ради Арсеній Яценюк наполягає на тому, що рішення лічильної комісії про проведення голосування про його відкликання з посади голови ВР є легітимним.

Про це Яценюк заявив на брифінгу у вівторок.

Він пояснив, що в регламенті немає ні слова про те, за яких обставин правомочна комісія.

"Це зроблено, щоб не блокували роботу комісії. Якщо прийшли 5 осіб, то більшістю голосів приймається, якщо десять, то відповідною більшістю голосів. Є голоси, треба голосувати – а не дурника ганять", - зазначив він.

Відповідаючи на питання про те, чи відомо реакція президента, який знаходиться в Польщі, на те, що відбувається у вівторок у парламенті, Яценюк сказав:

"Це класика палацевих переворотів, як тільки хтось з керівників держави їде закордон, обов’язково треба провести переворот. Це приклад того, яка була сьогодні ситуація", - зазначив Яценюк.

"Я думаю, хай цю ситуацію коментує президент. У нас кожний відповідає за своє. Я розмовляв із президентом, тому що він довідався зі ЗМІ, що відбувається процедура голосування, я йому чітко сказав: "Віктор Андрійович, я буду наполягати на процедурі голосування". Цей цирк має закінчитися. Клоуном я тут працювати не буду", - заявив він.

"Хай голосують, хай покажуть, чи є в них голоси, чи ні. Немає голосів – хай не морочать голову. Є голоси – нехай приймають на себе відповідальність за країну", - заявив він.

У той же час, Яценюк відповів, що в президента "своя думка", однак не конкретизував, яка саме.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування