Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали думають, що від Яценюка нічого не залежить, але Лавринович – краще

Вівторок, 11 листопада 2008, 21:10

Партія регіонів вважає, що в разі відкликання Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради, нічого особливого не станеться.

Про це заявив депутат Верховної Ради Святослав Піскун під час ефіру у вівторок ввечері на 5 каналі.

Раніше перший віце-спікер парламенту, представник Партії регіонів, Олександр Лавринович заявляв, що він готовий обійняти посаду спікера.

"Нічого особливого під головуванням Лавриновича не станеться, бо порядок денний та перелік законів які ми будемо голосувати, узгоджуються на відповідному засіданні головами фракцій", – зазначив Піскун.

Депутат впевнений в тому, що "менше буде політичних інтриг по тому чи іншому закону, який комусь треба або не треба провести в Верховній Раді".

"Хоча від голови Верховної Ради не так багато залежить", – наголосив Піскун.

Депутат також заявив, що у вівторок під час засідання Верховної Ради Партія регіонів могла зірвати таємне голосування за відкликання Яценюка, але не стала цього робити.

"Регіонали сьогодні утримались від фізичного впливу. Ми могли заблокувати трибуну, але не стали цього робити. Ми сподіваємось, що завтра буде розглянуто постанову про спосіб голосування щодо відставки голови Верховної Ради" – зазначив Піскун.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування