Версія бійки від "регіоналів": БЮТівці все розтрощили самі

Середа, 12 листопада 2008, 11:05

"Регіоналка" Ганна Герман спростовує інформацію про те, що бійку в ложі, де знаходиться система "Рада", зчинили депутати її фракції.

Про це вона сказала журналістам, коментуючи бійку між "регіоналами" і "бютівцями".

"Ви написали, що депутати від партії регіонів влаштували бійку на 3-му поверсі, коли всі бачили – генпрокурор і всі решта – те, що це БЮТ перескочив через скляну огорожу, почав усе там трощити і розтрощив систему "Рада", - сказала Герман.

На репліку про те, що журналісти стояли за спинами депутатів і бачили своїми очима, як "регіонали" побили скло і вибивали двері, вона сказала:

"Я сподіваюся, що вся країна має очі і має вуха і буде чути і бачити, що діється. Депутати від БЮТ розтрощили систему Рада для того, щоб не дати можливості зараз проголосувати постанову щодо відставку голови Верховної Ради".

На питання, чому вони наполягають на голосування системою Рада і чи означає це, що на голосування бюлетенями у них не вистачає голосів, Герман сказала:

"Дозвольте, щоб парламентський зал сам вирішив, як він буде голосувати. Коли ви будете депутатом, ви теж будете вирішувати це".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування