Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" цікаво, як ЄЦ і Литвин поділять спікерство

Середа, 12 листопада 2008, 12:24

Депутат фракції "НУ-НС" Роман Зварич заявляє про нелегітимність рішення Верховної Ради щодо відставки спікера Арсенія Яценюка.

"Рішення нелегітимне, воно не могло бути прийнято таким способом, як було поставлено на голосування", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів у середу.

Разом із тим, Зварич не зміг відповісти на запитання яким чином може бути оскаржене дане рішення, однак натякнув, що одним із варіантів може бути подання до Адміністративного суду.

Заступник лідера фракції "НУ-НС" вважає, що метою відставки Яценюка була "виключно дестабілізація роботи парламенту".

"Я хочу подивитися, яким чином буде відбуватися голосування по кандидатурі нового спікера і як, наприклад, у разі висунення (Володимира) Литвина, за нього буде голосувати "Єдиний центр", а в разі висунення, наприклад, (Івана) Плюща, за нього буде голосувати Блок Литвина", - сказав Зварич.

"Пан Плющ дійсно гідна кандидатура, але чи зможе тоді пан Литвин змиритися з тим, що він не буде головою ВР? Тобто ми знову повертаємося до конфліктів. І єдиний висновок, який я можу зробити: що мета всього цього – дестабілізувати ситуацію в парламенті", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...