Тимошенко хоче коаліцію без зрадників

Середа, 12 листопада 2008, 12:45

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко не збирається припиняти спроби для відновлення демократичної коаліції в парламенті.

Про це Тимошенко заявила у середу журналістам у Кабінеті Міністрів, повідомляє УНІАН.

"Подальші наші кроки будуть абсолютно прогнозованими. Ми все-таки сьогодні, на базі цих абсолютно ганебних подій, спробуємо відновити демократичну коаліцію – або у форматі БЮТ і "Наша Україна – Народна самооборона" без зрадників, або спробуємо провести всі необхідні переговори для того, аби все-таки народилася коаліція трьох за участю Блоку Литвина", - сказала Тимошенко.

Реклама:

Прем`єр висловила жаль у зв`язку з тим, що політики не прислухалися до її заклику створити сильну коаліцію в парламенті в умовах складної фінансової кризи.

"Я не песиміст. Я думаю, що ми працюватимемо заради того, аби все завершилося створенням коаліції, і якщо необхідно, доформуванням уряду, і обранням нового Голови ВР від такої новоствореної коаліції. Я думаю, що це триватиме впродовж дуже короткого часу, і тоді вже можна буде зробити висновки", - наголосила вона.

При цьому Тимошенко вчергове заявила, що позиція БЮТ є послідовною, порядною і чесною.

ВІДЕО ДНЯ

"Наша команда до останнього тримала і тримає барикади, які називаються стратегічним європейським вибором, демократизацією України, боротьбою з корупцією й аморальністю у владі. Ми і надалі триматимемо цю барикаду. Просто знатимемо, хто наші партнери в цій справі, а хто ні", - заявила прем`єр-міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News