Депутати перенесли відставку Семенюк, бо вона не знає, за що її звільняють

Середа, 12 листопада 2008, 12:49

Віце-спікер Верховної Ради Олександр Лавринович заявив, що Верховна Рада не може заслухати голову Фонду держмайна Валентину Семенюк-Самсоненко, оскільки її немає в парламенті.

Про це він заявив в середу на засіданні Верховної ради.

"Наступне питання, яке мало б розглядатися, ми не можемо розглядати, оскільки у нас відсутній доповідач з цього питання і голова Фонду (державного майна)", – сказав Лавринович.

Як відомо, у вівторок депутати включили до порядку денного питання про відставку Семенюк-Самсоненко з посади голови фонду держмайна. Тоді тодішній спікер Яценюк запропонував депутатам, якщо Семенюк-Самсоненко прибуде у вівторок, розглянути питання у вівторок, якщо ні - то в середу.

Як повідомила "Українській правді" прес-секретар голови Фонду Ніна Явроська, Семенюк-Самсоненко не приїхала в парламент, оскільки "в порядку денному не було звіту голови фонду".

"Вона не приїхала через відсутність звіту і порушення регламенту... Адже будь-яка людина, яку звільняють, має знати, зо що. Тому голова фонду не поїхала в парламент. Був би звіт, вона б тоді пішла", - пояснила Явроська.

Вона також додала, що звіт Семенюк-Самоненко навіть не розглядався в профільному комітеті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...