У Тимошенко пожалілись на "провокації" Черновецького і Мороза

Середа, 12 листопада 2008, 13:44

Акції під будівлею уряду, які в середу проводять представники блоку Черновецького та Соціалістичної партії, носять провокаційний характер.

Про це заявляє управління у зв'язках зі ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів.

"Спільна провокаційна акція представників Блоку Черновецького та Соціалістичної партії України, що відбулася сьогодні під стінами Кабінету міністрів, стала новим еталоном абсурдності та невігластва в атаках на уряд", - сказано в заяві.

Управління у зв'язках із ЗМІ секретаріату Кабміну зазначає, що "представники київського мера Леоніда Черновецького, що пікетували уряд з одного боку вулиці Грушевського, вимагали негайно підвищити тарифи на проїзд у столичному метрополітені", – а "їхні візаві з Соцпартії через дорогу вимагали так само терміново тарифи зменшити".

"При цьому ці обидві, з дозволу сказати, політичні сили користувалися одним мікрофоном та аудіо-технікою, яку дружно передавали один одному в ході провокації, і однією й тією ж риторикою", - сказано в заяві.

"І Блок Черновецького, і Соцпартія виступили зі звинуваченням на адресу уряду за зростання тарифів в київському метрополітені та, водночас, за відсутність такого росту. Нормальній людині зрозуміти подібну "синхронність" вимог складно. Втім, обидві політичні сили переслідували єдину мету – наробити побільше галасу під стінами Кабінету міністрів під будь-яким приводом", - переконані в уряді.

За твердженням прес-служби Кабміну, "ця провокація була щедро проплачена кланом Черновецького".

"Зокрема, студент Андрій К. зізнався, що за виступ під прапорами столичного голови йому заплатили 150 гривень, а Валентина С. розповіла, що соціалісти платили по 100 гривень за участь у цьому маскараді", - сказано в заяві.

З огляду на це, прес-служба Кабміну просить громадян "об’єктивно оцінювати діяльність політичних сил, які заважають уряду працювати, і не піддаватися на дешеве маніпулювання свідомістю".

"Уряд України не має жодного відношення до підвищення тарифів на проїзд у київському метрополітені і не дозволить різноманітним пройдисвітам та авантюристам ганьбити роботу Кабінету міністрів", - запевняють у Кабміні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування