Тимошенко думає, що новий Яценюк скоро "проштовхне" вибори

Середа, 12 листопада 2008, 19:01

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не виключає, що перший віце-спікер Олександр Лавринович буде сприяти включенню до порядку денного засідання парламенту питання про фінансування дострокових виборів.

Таке припущення Тимошенко висловила у середу під час позачергового пленарного засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради при президенті, повідомляє Обком з посиланням на Уніан.

"Зараз Верховну Раду очолює перший віце-спікер. Погано це чи добре? Але вони (Партія регіонів) стояли на позиції дострокових виборів. І де гарантія, що сьогодні прибрали голову Верховної Ради, а завтра новий голова не поставить на голосування і (депутати) не проголосують виділення грошей на ці вибори? Під новий рік або відразу після нового року, коли вся країна знаходиться в ейфорії від нового року", – сказала Тимошенко.

На її думку, така ситуація може привести країну до повного колапсу.

"Сьогодні 233 голосами зняли Яценюка. Можливо, це більшість? Так відразу ставте нового (спікера), призначайте уряд і нормально працюйте! А то виходить так – 233 голоси є, робота зруйнована і вони спостерігають, коли ж буде ще гірше, щоб уже взагалі був колапс", – заявила прем'єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування