Рада закрилася до вівторка. Бо Ющенко не знає, кого посадити в крісло Яценюка?

Четвер, 13 листопада 2008, 09:53

Протягом четверга і п’ятниці депутати працюватимуть у комітетах, а наступне пленарне засідання Верховної Ради відбудеться у вівторок.

Таке рішення було ухвалено 243-ма голосами на засіданні у четвер.

Перед цим перший віце-спікер Олександр Лавринович повідомив, що на погоджувальній раді керівники фракцій домовились провести решту тижня у не пленарному режимі для того, щоб комітети могли доопрацювати антикризові законопроекти, що надійшли і ще мають надійти до парламенту.

"Для створення умов для їхньої ефективної підготовки і розгляду у сесійній залі є пропозиція, щоб ми внесли зміни до календарного плану роботи Верховної Ради і провели сьогодні і завтра роботу в комітетах, а наступне пленарне засідання провели о 10 годині у вівторок", - сказав він.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що БЮТ погоджується з цією пропозицією лише за умови, якщо пленарне засідання у вівторок депутати розпочнуть з розгляду антикризових заходів.

"Ми на цьому категорично наполягаємо", - сказав він.

Водночас лідер Компартії Петро Симоненко пояснив рішення відкласти пленарні засідання тим, що "президент летить на 2 дні до Баку і не дав згоди на кандидатуру, яку б він хотів нав’язати Верховній Раді як голову парламенту".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...