Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидат на місце Яценюка запевняє, що фаворитів поки немає

Четвер, 13 листопада 2008, 14:30

Серед можливих кандидатів на посаду голови Верховної Ради поки немає реального фаворита, заявив перший віце-спікер парламенту Олександр Лавринович

Про це він сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

"Не можна говорити про переговори, можна говорити про консультації з усіма фракціями. Поки немає реального фаворита, це буде предметом політичних домовленостей між фракціями", - підкреслив він.

Лавринович після відставки глави парламенту Арсенія Яценюка виконує обов'язки спікера.

Він був обраний у Верховну Раду за списком Партії регіонів. Його кандидатура обговорюється як кандидата на посаду голови Ради в числі інших.

Раніше лідер Партії регіонів Віктор Янукович повідомив журналістам, що партія розглядає як претендентів на посаду голови Верховної Ради кандидатури народних депутатів Олександра Лавриновича, Володимира Литвина, Адама Мартинюка та Івана Плюща.

Він переконаний, що навколо виборів нового спікера у парламенті може скластися нова більшість.

"Ми розуміємо - формування будь-якого формату більшості в цьому парламенті дуже проблематичне. У нас є 222 голоси - це Партія регіонів, Блок Литвина і комуністи. Це основа. Хто ще з депутатів до нас приєднається - покаже час. Але я переконаний - така більшість зможе об'єднатися навколо виборів нового голови Верховної Ради", - сказав Янукович.

Він також спростував заяви про те, що звільнення спікера Арсенія Яценюка відбулося в результаті домовленостей Януковича і президента Віктора Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...