Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" ведуть переговори про "дієздатну конфігурацію" в Раді

П'ятниця, 14 листопада 2008, 13:40

Член Партії регіонів Анатолій Кінах заявляє про проведення переговорів з формування "дієздатної конфігурації" в парламенті, що стане основою для удосконалення виконавчої влади і уряду, зокрема.

Про це Кінах заявив журналістам у п'ятницю, повідомляє УНІАН.

Депутат підкреслив необхідність "консолідації в парламенті прагматичних і відповідальних сил", а також зазначив: "І зараз якраз ми ведемо ці переговори в контексті того, і ми відкриті по відношенню до всіх, з тим, щоб сформувати дієздатну конфігурацію в парламенті".

"Необхідно, і це життєво важливо, відновити ефективну, високопрофесійну, результативну роботу парламенту. І на цій основі однозначно треба удосконалювати виконавчу владу", - додав він.

У цьому контексті Кінах заявив: "Ми впевнені в тому, що Кабінет міністрів повинен бути урядом України, а не урядом, який працює на виборчу кампанію".

"Це повинні бути підготовлені фахівці з високим рівнем державного менеджменту, які спроможні приймати і непопулярні рішення", - зазначив депутат.

"Фахівці, які не працюють за принципом "сьогодні на сьогодні", які працюють не на якісь окремі політичні кон'юнктурні завдання, - а уряд повинен працювати на інтереси всієї Української держави, народу і економіки... Все інше – це буде поглиблення руйнації", - додав він.

При цьому Кінах зазначив: "Я маю надію, що на цій основі ми зможемо сформувати таку ефективну конфігурацію в парламенті і можливості співпраці на рівні законодавчої і виконавчої влади".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування