Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче перейняти досвід Путіна

П'ятниця, 14 листопада 2008, 16:14

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко високо оцінила досвід Росії в боротьбі з наслідками світової кризи і висловила готовність застосовувати його в Україні.

Про це Тимошенко сказала на зустрічі з прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіним у п'ятницю в Кишиневі.

"Дуже цікавий ваш досвід роботи з банківською системою, з реальним сектором. Я думаю, що ми в Україні також будемо цей досвід обов'язково застосовувати", - сказала Тимошенко.

Вона також позитивно оцінила можливість обмінятися досвідом у боротьбі з кризою в ході засідання глав урядів країн СНД.

У свою чергу Путін закликав Тимошенко координувати зусилля в протидії наслідкам світової кризи.

"Закінчується рік, і всі ми живемо в непростих умовах, пов'язаних зі світовою фінансовою і вже економічною кризою. Багато наших підприємств у буквальному значенні цього слова друг від друга залежать. Глибина і ступінь кооперації дуже велика", - сказав Путін.

"І в сьогоднішніх умовах, як ніколи, нам треба приймати узгоджені дії. Нам є про що поговорити й в енергетиці, металургійній промисловості, в інших сферах. Потрібно подивитися на те, що відбувається сьогодні в реальному секторі. Скоординувати дії", - підкреслив Путін.

У свою чергу, Тимошенко сказала: "Сьогодні дійсно була дуже важлива зустріч, тому що, коли важко і коли фінансова криза захлиснула фактично увесь світ, потрібно було зібратися главам урядів країн СНД і розібратися, які спільні виходи є зі сформованої ситуації".

"Я думаю, що сьогодні обмін цим досвідом, який отриманий внаслідок певних дій, - це було важливе, тому що кожний з нас виніс на цю зустріч свої рецепти, як потрібно боротися на території своїх країн", - підкреслила Тимошенко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування