Лавринович ще не спікер, а вже пише Тимошенко

П'ятниця, 14 листопада 2008, 17:11

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович просить уряд розібратися у проблемах, що зумовлюють зволікання з початком опалювального сезону в переважній більшості населених пунктів.

Про це йдеться в його листі на адресу прем´єра Юлії Тимошенко, повідомляє сайт Верховної Ради.

До листа додаються заява Асоціації міст України та громад і лист Міжгалузевої асоціації "Укртеплоенерго" відповідного змісту.

"Прошу дати доручення відповідним органам виконавчої влади комплексно вивчити порушені питання, зокрема: погашення заборгованості підприємств за спожиті енергоносії, що виникли через різницю їх вартості; врегулювання процедури укладення договорів з ДК "Газ України" та ДП "Газ-Тепло", виділення лімітів та встановлення термінів оплати за спожитий газ", - йдеться у листі першого віце-спікера до глави уряду.

При цьому перший віце-спікер послався на "численні звернення органів місцевого самоврядування, керівників підприємств комунальної теплоенергетики, громадян України, що за останні два тижні надійшли до Верховної Ради".

У листі Лавринович наголошує на необхідності вжити заходів для термінового погашення постійно зростаючої заборгованості із заробітної плати працівникам підприємств житлово-комунальної сфери.

Крім того він звернувся до глави уряду із проханням "за результатами розгляду вищезазначених у листі документів внести узгоджені пропозиції до бюджетного кодексу та проекту закону про бюджет.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...