Колишні депутати хочуть повернутися в БЮТ через Печерський суд

Субота, 15 листопада 2008, 13:09

Троє колишніх депутатів Вінницької облради, які були обрані за списками БЮТ, звернулися до Печерського районного суду Києва з позовом про визнання незаконним рішення міжпартійного з`їзду БЮТ щодо позбавлення їх повноважень.

Про це УНІАН повідомив один з позивачів Віталій Добровольський. За його словами, позови до Печерського райсуду подали також Володимир Токарчук і Тетяна Яковенко.

Позивачі вважають, що рішення з’їзду про позбавлення їх повноважень депутатів облради прийнято безпідставно і базується на особистому ставленні до них керівництва Вінницької обласної організації БЮТ.

"Ми висловили свою незгоду з тими подіями, які відбувалися в обласній організації БЮТ, за це нас вирішили позбавити мандатів", - зазначив він.

У червні рада БЮТ на міжпартійному з`їзді прийняла рішення відкликати і достроково позбавити повноважень згаданих депутатів Вінницької облради за відмову увійти до фракції блоку в облраді.

У 2006 році 10 депутатів Вінницької облради створили фракцію "Демократична платформа", протестуючи проти політики керівництва Вінницької облорганізації ВО "Батьківщина". Потім 6 депутатів фракції "Демократична платформа" увійшли до фракції БЮТ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування