Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вже домовляється про нового спікера

Понеділок, 17 листопада 2008, 12:16

17 листопада президент Віктор Ющенко зустрічається з лідерами кількох провідних політичних сил з метою "обговорення шляхів подолання політичної кризи та відновлення повноцінної роботи Верховної Ради".

Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова.

Президент занепокоєний, що ситуація в парламенті далека від стабільної і депутати не можуть досягти компромісу з найбільш актуальних питань сьогоднішнього дня, сказала речник Ющенка.

"Президент неодноразово наголошував, що хоче бачити сильний і відповідальний парламент, який міг би ефективно працювати в умовах нинішньої економічної та фінансової кризи, зокрема шляхом швидкого оновлення пакету антикризових заходів", - сказала Ванникова, пояснюючи позицію президента.

Прес-секретар наголосила, що формат розширених політичних консультацій буде повідомлено пізніше, після проведення першочергових зустрічей віч-на-віч з лідерами ключових політичних сил.

Як відомо, зранку на погоджувальній раді в парламенті не було Віктора Януковича. Натомість лідер БЮТ Іван Кириленко повідомив журналістам, що до президента його не запрошували. Так само не отримав запрошення і віце-спікер Олександр Лавринович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування