Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Зрадник" коаліції має погану новину для БЮТ

Понеділок, 17 листопада 2008, 14:05

Суд залишив у силі ухвалу Одеського окружного адміністративного суду про залишення без розгляду позовної заяви члена БЮТ Ігоря Рибакова у зв’язку з його неявкою до суду.

Про це в понеділок повідомляє прес-служба Рибакова.

За її інформацією, "така ухвала не означає розгляду по суті і не позбавляє депутатських повноважень народного депутата Ігоря Рибакова".

У зв'язку з цим Рибаков подав у понеділок повторну позовну заяву до Одеського окружного адмінсуду про визнання протиправним рішення про виключення його з лав БЮТ і позбавлення депутатських повноважень за "фактичну втрату зв’язків із фракцією". 

Раніше член БЮТ, представник фракції в судах Володимир Пилипенко заявив, що Апеляційний адмінсуд Одеської області визнав безпідставною скаргу Рибакова на рішення Одеського окружного адмінсуду, який залишив без розгляду його позов про позбавлення його депутатського мандата.

Таким чином, за словами Пилипенка, цей апеляційний суд "повністю поховав намір Ігоря Рибакова поновити свій депутатський мандат".

Він також висловив переконання, що в зв’язку з цим "ніяких перешкод для Центральної виборчої комісії для того, щоб був обраний і зареєстрований наступний за черговістю (після Рибакова) депутат за списком БЮТ, не існує".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування