Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ не буде обирати "найрозумнішого і найкрасивішого"

Вівторок, 18 листопада 2008, 09:33

БЮТ проголосує за того кандидата на посаду спікера парламенту, який візьме на себе відповідальність за вихід з кризи.

Про це з трибуни парламенту заявив БЮТівець Микола Томенко.

"Друзі, ви затіяли цю свару, виходьте з цієї ситуації. БЮТ віддає всі свої голоси за того політика, який бере на себе відповідальність за вихід з кризової ситуації", - сказав він.

"Якщо такого політика не має, наші 155 голосів залишаються з нами, а ви – до президента. Там ключові політичні сили. Беріть відповідальність на себе і не розводьте ні цей парламент, ні цю країну", - додав Томенко.

Він ще раз зазначив, що БЮТ проголосує "за того кандидата на посаду спікера парламенту, який візьме на себе відповідальність за вихід з кризи".

При цьому Томенко заявив, що БЮТ "не цікавить прізвище голови Верховної Ради, колір волосся, одяг, черевики".

"Нас цікавить, що цей чоловік буде робити в парламенті, які закони буде підтримувати, чи візьме відповідальність разом з урядом за ситуацію в країну, чи ми будемо обирати найрозумнішого і найкрасивішого голову Верховної Ради", - сказав він.

Томенко також обурився ситуацією, що склалася у понеділок навколо консультацій у президента щодо обрання нового спікера.

"Президент сказав: я збираю ключові політичні сили і скажу, як діяти. Що вчора відбулося. Ключові лідери поїхали додому, а президент далі займається Голодомором", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...