Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З грошей, виділених на дороги до Євро-2012, вже вкрали мільйон

Середа, 19 листопада 2008, 11:45

Головне управління МВС у Харківській області порушило кримінальну справу за фактом розтрати більше 1 мільйона гривень бюджетних грошей, передбачених на будівництво автомагістралі в області в рамках держпрограми з підготовки до проведення Євро-2012.

Про це заявив начальник управління з боротьби з організованою злочинністю ГУМВС у Харківській області Володимир Фролов, повідомляють Українські новини.

За його словами, міліція разом зі співробітниками контрольно-ревізійного управління в Харківській області розкрили розтрату державних коштів, залучених під держгарантію в рамках підготовки до ЧЄ-2012 з футболу.

Ці кошти були залучені державною службою "Автомобільних доріг України" на будівництво автомагістралі "Харків-Красноград-Перещипино".

Підрядником з будівництва автомагістралі виступило одне з київських підприємств.

За словами Фролова, посадові особи цього підприємства безпідставно завищили вартість виконаних робіт на більш як 1 млн. гривень.

Справа порушена за статтею 191 Кримінального кодексу (присвоєння, розтрата майна або оволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...