Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" проти "халіфа на годину", який запустить вибори

Четвер, 20 листопада 2008, 08:53

Депутат фракції "НУ-НС" Анатолій Гриценко заявляє, що готовий голосувати за будь-яку кандидатуру спікера, який проти дострокових виборів до Верховної Ради.

"Я готовий голосувати за будь-якого спікера – кого б не внесли. Єдина для мене базова вимога – щоб спікер з трибуни сказав, що він проти дострокових парламентських виборів", - цитує Гриценка його прес-служба.

"Я не хочу голову Верховної Ради – "халіфа на годину", який просто проведе зміни до закону про бюджет, або бюджет наступного року в частині фінансування виборів, також зміни законодавства про судоустрій, і ще комусь потрібні речі, а потім вмиє руки і відійде у сторону", - пояснив депутат.

Гриценко також зазначив, що "спікер повинен бути справжнім головою Верховної Ради, який дбав би про цей орган і зробив би так, щоб парламент працював і приймав закони протягом усього конституційного терміну".

"А якщо комусь дуже хочеться, то дострокові вибори до Верховної Ради повинні бути проведені одночасно з плановими президентськими, не раніше", - підсумував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування