Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич сказав, що не бив Рудьковського, і приплів до сварки Ющенка

Четвер, 20 листопада 2008, 10:20

Член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич заперечує, що він нібито завдав тілесні ушкодження екс-міністру транспорту й зв’язку Миколі Рудьковському.

Про це він сказав кореспонденту "Української правди", коментуючи заяву Рудьковського, подану в МВС, про те, що Шуфрич нібито його побив.

За словами Шуфрича, у середу він дійсно був у офісі Рудьковського, де між ними виникла суперечка.

"В процесі суперечки у мене виникло багато запитань, я, звичайно, їх йому поставив. Розмова була доволі емоційна, але до бійки не дійшло", - сказав Шуфрич.

На запитання, чому тоді Рудьковський заявляє про розбиту під час бійки губу, він відповів: "Це запитання до нього".

"Що відбулося в офісі після того, як я пішов, я не знаю, але якби той інцидент, про який Микола Рудьковський написав, мав би місце, то у той день він навряд чи зміг би писати якісь заяви", - сказав Шуфрич.

Він також додав, що суперечка між ним та Рудьковським стосувалася не особистих чи бізнесових, а виключно політичних питань.

"Слава Богу, бізнес-інтересів у нас немає. Ви знаєте історію наших взаємовідносин і можете уявити, що останнє позиціонування викликає у нас подив", - зазначив "регіонал".

"У нас відбулася розмова, яка стосувалася оцінки політичної ситуації. Не буду приховувати, у мене викликала подив зміна позиції Миколи (Рудьковського) по відношенню до (президента Віктора) Ющенка, і, зокрема, те, що він просив у нього вибачення, публічно прогинався перед ним та його оточенням", - сказав Шуфрич.

Він також зазначив, що готовий дати пояснення міліції в разі, якщо це буде потрібно.

"Якщо Микола хоче, щоб я дав пояснення, я їх дам. І йому потім буде дуже цікаво їх почитати. Але це питання його гідності, чоловічої гідності, але, скажу вам відверто, мені його просто жаль", - сказав Шуфрич.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування