Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко упевнена, що криза "заштовхає" депутатів у парламент

Четвер, 20 листопада 2008, 12:13

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко упевнена, що в найближчі два тижні криза "заштовхає" депутатів у парламент і змусить їх об'єднатися.

Про це вона заявила на нараді з представниками місцевих органів влади з питань бюджету у четвер, повідомляє Ліга.net.

"Я упевнена в тім, що фінансова криза заштовхає усі фракції, без винятку, у нормальне русло роботи, навіть якщо вони будуть упиратися всіма чотирма лапами. Криза заштовхає, тому що кожен будівельник хоче мати обсяги робіт, тому що кожен металург хоче мати закон на захист його діяльності, кожен аграрій захоче мати свій спеціальний антикризовий закон, кожен хімік також захоче цього - а ви знаєте, що в нас значна частина власників сидить по фракціям", - сказала Тимошенко.

"Тому, скільки б зараз окремі політики не пручалися єдності усіх фракцій у парламенті, за моїми прогнозами, вона буде досягнута в найближчі два тижні", - відзначила прем'єр.

Тимошенко вважає, що усі власники уже відчули вплив кризи, а депутати "відчули цей вплив" у бізнес-діяльності.

З даної ситуації вона бачить тільки один вихід: "Або усі об'єднуються і працюють у парламенті, в уряді, в областях на країну і на захист держави від кризи, або другий варіант - усе розвалюється на шматки. Я не думаю, що хтось вибере другий шлях".

Тимошенко також сказала, що в "усіх процесах, які почалися на всіх рівнях, йде вимушене зближення" "Це називається примушенням фінансовою кризою до миру», - сказала прем`єр, повідомляє УНІАН.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування