Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський каже, що вони з Шуфричем бились через Тимошенко

Четвер, 20 листопада 2008, 14:58

Екс-міністр транспорту й зв'язку Микола Рудьковський стверджує, що конфлікт між ним і депутатом Нестором Шуфричем виник через відмінність поглядів на те, хто має бути прем'єр-міністром у випадку створення широкої парламентської коаліції.

Про це Рудьковський заявив у четвер у Києві журналістам, коментуючи інцидент, який виник між ним і Шуфричем, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я завжди стояв на одній позиції, а він (Шуфрич) займає іншу позицію – позицію того, що в широкій коаліції повинна бути прем'єр-міністром Юлія Володимирівна Тимошенко. У мене інша позиція", - сказав Рудьковський.

Він підкреслив, що у будь-якій дискусії сила не повинна бути аргументом.

"Якби ми знаходилися в однаковому статусі,... якби це було на ринзі, я б відучив таку людину раз і назавжди піднімати руку", - підкреслив Рудьковський.

При цьому він висловився за необхідність зняття депутатської недоторканності.

На запитання про те, чи можлива між ним і Шуфричем "мирова" Рудьковський сказав: "Я подав відповідну заяву (у міліцію). Його (Шуфрича) діям нехай дають оцінку ті, у компетенції кого це знаходиться".

Екс-міністр зазначив, що незважаючи на удар Шуфрича по обличчю, він відчуває себе "нормально".

За спостереженням кореспондента, жодних видимих ознак тілесних ушкоджень у Рудьковського не спостерігається.

Як відомо, Рудьковський подав до правоохоронних органів заяву, в якій стверджується, що депутат від Партії регіонів Шуфрич скоїв на нього напад і завдав тілесних ушкоджень.

У свою чергу, Шуфрич заявив, що бійки між ним і Рудьковським не було, хоча й визнав, що приходив до офісу Рудьковського. За словами Шуфрича, вони сперечалися через політичні питання.

Матеріали щодо цього інциденту вже передані до Генпрокуратури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...