Шуфрич: Рудьковський ховається "за спідницю Тимошенко"

Четвер, 20 листопада 2008, 15:36

Депутат Нестор Шуфрич називає абсурдними заяви екс-міністра транспорту й зв'язку Миколи Рудьковського про те, що причиною їхнього конфлікту стали розбіжності щодо того, хто повинен бути прем'єром у випадку широкої коаліції.

"Я думаю, ні в кого не викликає сумніву, що точно не з Рудьковським я міг обговорювати можливі формати майбутньої коаліції, а тим більше, хто буде прем'єром", - говориться в заяві Шуфрича, розповсюдженій його прес-службою.

За словами Шуфрича, це неможливо "хоча б тому, що від Рудьковського сьогодні не залежить навіть те, хто буде відкривати шлагбаум при в'їзді у Верховну Раду чи Кабінет міністрів".

"Ще більш абсурдною є заява Рудьковського з приводу Тимошенко", - заявляє Шуфрич.

"Чесно кажучи, у діях Рудьковського я вже нічому не дивуюся, але те, що, після своєї вчорашньої ганебної заяви в міліцію він намагається сховатися за спідницю Тимошенко, ще раз підкреслило його нетрадиційну сутність", - додає він.

Як відомо, у середу Рудьковський подав заяву в міліцію про те, що Шуфрич напав на нього і завдав тілесних ушкоджень. А в четвер заявив, що причиною їхньої сварки стали різні погляди на те, хто повинен бути прем'єром у випадку створення широкої коаліції.

Нібито "регіонал" Шуфрич стояв на позиції, що прем'єром за широкої коаліції повинна бути лідер БЮТ Юлія Тимошенко, а Рудьковський займає іншу позицію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування