Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко проміняла Ющенка на короля

Четвер, 20 листопада 2008, 17:13

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко відбула з дводенним офіційним візитом до Швеції.

У четвер увечері Тимошенко в Стокгольмі зустрінеться у форматі вечері з керівниками провідних шведських компаній та банків за участю міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта, повідомляє УНІАН.

У п’ятницю Тимошенко планує зустрітися з королем Швеції Карлом XVI Густавом, після чого дасть інтерв`ю провідним шведським виданням "Дагенс Нюхетер" і "Свенська Дагбладет".

Також прем`єр-міністр планує провести зустріч з головою шведського парламенту (риксдагу) Пером Вестербергом, прем`єр-міністром Швеції Фредеріком Райнфельдтом у вузькому колі, після чого буде підписаний ряд двосторонніх документів, зокрема, міжурядовий меморандум про співпрацю в галузі енергетики та енергозбереження, а також меморандум між Міністерством охорони довкілля України і шведським Агентством з охорони довкілля про співпрацю в галузі охорони навколишнього середовища.

Після цього відбудеться зустріч прем`єр-міністрів обох країн у розширеному складі у форматі ланчу.

В обід прем`єр-міністри обох країн планують дати прес-конференцію в будинку уряду Швеції.

Крім того, Тимошенко планує дати інтерв`ю телеканалу SVТ. Також прем`єр-міністр України планує відвідати штаб-квартиру телекомунікаційного концерну "Еріксон", де керівництво концерну презентує інвестиційні проекти для України.

У поїздці прем`єр-міністра України супроводжують віце-прем`єр-міністр Григорій Немиря, міністри економіки, палива та енергетики і охорони довкілля Богдан Данилишин, Юрій Продан і Георгій Філіпчук.

У п`ятницю ввечері Тимошенко планує повернутися до Києва.

У п’ятницю вдень президент проведе чергове засідання РНБО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування